Concurs

  1. Home
  2. /
  3. Concurs

Concurs

Concurs utilaje-vulcanizare

Concursul din perioada 1 martie – 31 martie 2017 s-a incheiat.

Multumim tuturor participantilor la prima editie a concursului oferit de catre Utiliaje-vulcanizare.ro.
Lista cu toti participantii (.pdf)
Lista cu toti participantii (.xls)

Anuntarea castigatorilor s-a facut in data de 5 aprilie 2017 conform regulamentului.

Castigatorii la extragerea pentru 10 statii radio CB-08:
10x castigatori
1. Constantin Eremia / 238
2. Ion Teo / 576
3. Popescu Nicolae / 957
4. Grigore Vasile (Lili) / 526
5. Jędrzej Matusiak / 635
6. Ioan Carabat / 556
7. Anca Evelina Balan / 79
8. Maria Munteanu / 738
9. Liliana Florentina / 671
10. Ana Maria / 73

[Important!] Pentru validare castigatorii sunt rugati sa trimita un mesaj privat si sa demonstreze printr-un printscreen  din activity log-ul personal ca au indeplinit conditiile pentru participarea la concurs prin Like+Share la pagina oficiala. Va multumim.

>> Video-ul cu extragerea castigatorilor
Pentru extragerea castigatorilor s-a folosit site-ul web random.org
Quality: 1080p HD (Iti poti schimba rezolutia de pe Auto pe 1080p HD)

Sursa: youtube.com

 

* Premiile vor fi acordate castigatorilor in termen de maxim 10 zile lucratoare.
* Castigatorii au fost anuntati atat pe site-ul organizatorului Utilaje-vulcanizare.ro/concurs/ (in pagina de concurs) cat si pe pagina de Facebook a organizatorului,  in data de 5 aprilie 2017.

 


Concurs incheiat in data de Vineri, 31 martie 2017 la ora 20.00.

 


Regulamentul Concursului

Concursul se va desfasura in perioada 1 martie – 31 martie 2017 si urmeaza sa fie organizat si desfasurat pe teritoriul Romaniei prin intermediul site-ului www.utilaje-vulcanizare.ro

Decizia de participare la acest concurs conform regulilor existente in prezentul regulament este finala si obligatorie pentru toti participantii.

Dreptul de participare

Concursul Utilaje-vulcanizare.ro este accesibil tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania, care sunt posesorii unui buletin de identitate sau carte de identitate (cu un CNP valabil, ce poate fi verificat) pana la data inceperii concursului, cu exceptia angajatilor sau rudelor organizatorului.

Modul de desfasurare a concursului

Pentru a putea participa la acest concurs si pentru a se inscrie in mod oficial in concurs, este obligatoriu ca participantul sa respecte toate conditiile inscrise in prezentul regulament.

  • Fiecare participant trebuie sa dea Like (Imi place) si Share (Distribuie) la pagina oficiala Utilaje-vulcanizare de pe Facebook .
    (INFO: Nu sunt luate in considerare like-urile pentru postarile referitoare la concurs sau like-urile catre articole, pagini si produse de pe site.)

Concursul se incheie pe data de 31 martie 2017.

 

Premiile oferite in cadrul concursului

10x statii radio CB-08.

Anuntarea si acordarea premiilor
Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs a organizatorului www.utilaje-vulcanizare.ro/concurs/ si pagina de Facebook a organizatorului, in data de 5 aprilie 2017,
Premiile vor fi acordate castigatorilor in termen de maxim 15 zile lucratoare de la confirmarea lui ca si castigator.

Participantii care nu indeplinesc toate conditiile cerute in prezentul regulament de participare vor fi descalificati.
Castigatorii vor fi obligati sa furnizeze numele complet, adresa de domiciliu pentru livrarea premiului, numarul de telefon de contact si celelalte date in mod corect pentru a fi intocmite toate documentele necesare pentru acordarea premiilor din concurs. Organizatorul are dreptul sa foloseasca datele castigatorilor in scopuri publicitare pentru promovarea acestui concurs.

Responsabilitate
Organizatorul concursului va acorda premiile persoanelor castigatoare in conformitate cu specificatiile acestui regulament. Orice hotarare asupra concursului luata de catre organizatorul www.utilaje-vulcanizare.ro este finala si nu se supune nici unui recurs. Organizatorul www.utilaje-vulcanizare.ro nu se va angaja in nici un schimb de corespondenta si nici nu se va angaja in vreo comunicare cu privire la competitie, castigatori, probleme procedurale sau rezultatul competitiei.

Prelucrarea datelor personale
Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezentul concurs in conformitate cu prevederile legii 667 / 2001.
Prin participarea la acest concurs, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului Oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a organizatorului, in scopul participarii la acest concurs si posiblitatea de a-i fi furnizate informatii despre noutatile si concursurile ulterioare ale www.utilaje-vulcanizare.ro si a partenerilor sai.
Concursul www.utilaje-vulcanizare.ro presupune acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele lor va fi facut public potrivit legislatiilor in vigoare.

Regulamentul concursului este facut public pe site-ul organizatorului www.utilaje-vulcanizare.ro in pagina deconcurs.
Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui regulament.

Data: 28 februarie 2017
Echipa www.utilaje-vulcanizare.ro