Conditii generale

  1. Home
  2. /
  3. Conditii generale

Conditii generale

Conditii generale | Utilaje-vulcanizare.ro

Pretul marfii este in EURO la data vanzarii si nu contine TVA.

Plata se face in LEI la cursul BNR+1% din ziua facturarii.

Transportul marfii pana la client cade in sarcina Furnizorului.

Descaracarea, manipularea si depozitarea marfii la locul de instalare sunt in sarcina clientului.

In cazul in care marfa nu este in stoc, termenul de livrare este maxim 45 zile de la data platii unui avans de 40% care sa constituie garantia unei comenzi ferme.

Marfa importata de Furnizor, la coamnda clientului , nu poate fi refuzata sau returnata de client pe motiv de comanda gresita sau alte motive.

Intarzierea la plata conduce automat la pierderea obligatiilor de service, a garantiei si a altor avantaje agreate cu ocazia contractarii.

Pana la plata integrala a contravalorii echipamentelor , echipamentele sunt propietatea Furnizorului.

Realizarea instalatiei electrice, pneumatice, lucrarile de zidarie si betoane, nu sunt incluse in pretul de vanzare. Furnizorul realizeaza instalarea, legarea si conectarea echipamentelor la prizele electrice si pneumatice, punerea in functiune si instruirea personalului.

Cheltuielile legate de verificarea metrologica sunt suportate deFurnizor.

Cheltuielile si demersurile legate de certificarea ISCIR nu sunt incluse in pretul de vanzare si cade in sarcina clientului.

Garantia acopera numai piesele sau sumbansamblele defecte, ca urmare a unor vicii de fabricatie sau de material. In timpul perioadei de garantie , Furnizorul, repara sau inlocuiesc gratuit piesele defecte. Uzura normala nu intra sub incidenta garantiei.

Reparatiile atat in garantie cat si in afara garantiei se fac de catre reprezentantii agreati. In cazul in care echipamentul nu este transportabil(elevatoare, standuri de frana) , raparatia se face la sediul clientului.

Pentru celelalte echipamente transportabile reparatiile se pot face si la sediul clientului, acesta avand obligatia de a suporta cheltuielile de transport.

Pentru lucrarile urgente solicitate de client inclusiv in zilele de sambata sau duminica , tariful de manopera, service si deplasare creste cu 30%.