Despre noi

  1. Home
  2. /
  3. Despre noi

Despre noi

WEST TRADE BAOLONG infiintata in 2014 este o societate ce comercializeaza, instaleaza si intretine echipamente destinate service-urilor auto. WEST TRADE BAOLONG continua activitatea desfasuarata timp de 10 ani de catre VULKSERV venind in intampinarea clientilor cu brand-uri noi.
Prioritatea noastra este satisfacerea tuturor solicitarilor clientilor nostri si livrarea unorechipamente performante, care sunt produse de firme de renume: 

BUTLER: www.butler.it
M&B ENGINEERING: www.mb-re.it
GIULIANO: www.giuliano-automotive.com
SPIN: www.spinsrl.it
FIAC: www.fiac.it
ATEK MAKINA:www.atekmakina.com
KART:www.kart.pl
SIMPESFAIP: www.simpesfaip.it
BETA TOOLS: www.beta-tools.com
REMA TIP TOP:www.rema-tiptop.com
CATTINI: www.cattini.eu

Despre WEST TRADE BAOLONG

De la inceputul infiintarii firmei am incercat sa raspundem cu profesionalism si promptitdine la cerintele clientilor nostri, iar numarul lor din ce in ce mai mare de la an la an demonstreaza acest lucru.
Oferim instruire si pregatire inainte de cumpare, consultanta finaciara( lesing, fonduri europene)
Dispunem de o echipa tehnica prompta si pregatita la furnizorii nostri din Italia, Franta, Germania, Polonia. Oferirea unei asistente tehnice eficienta este cel putin la fel de importanta ca oferirea unui raport bun de calitate/pret pentru produsele comercializate. De aceea, eforturile nostre sunt indreptate spre rezolvarea cat mai rapida a problemelor si spre scurtarea la maxim a timpilor de imobilizare a echipamentelor oferite de noi si nu numai.
WEST TRADE BAOLONG ofera o gama bogata de scule si echipamente auto cum ar fi: scule de mana , elevatoare , standuri de franare,linii ITP, echipamente de diagnoza, aparate de  reglat directia, echipamente de echilibrat si montat/demontat roti, echipamente de climatizare,  compresoare, echipamente pentru sudarea in mediu protector sau puncte, generatoare de curent, echipamente destinate verificarii si testarii injectoarelor, echipamente de exhaustare, instalatii profesionale de aer comprimat.

Oferim  analiza metrologica pentru scule si echipamente.